Array ( [id] => 120 [pid] => 4 [typ] => pro [mdm] => img [fnm] => 1-verg_kamer_andere_hoek.jpg [tit_nl] => [tit_en] => [txt_nl] => [txt_en] => [r] => 1.33333 [url] => [pub_nl] => 1 [pub_en] => 1 [seq] => 1 [hp] => 1 [hp2] => 0 [siz] => ) Array ( [id] => 130 [pid] => 4 [typ] => pro [mdm] => img [fnm] => homebeeld-RTV.jpg [tit_nl] => [tit_en] => [txt_nl] => [txt_en] => [r] => 1.66667 [url] => [pub_nl] => 1 [pub_en] => 1 [seq] => 2 [hp] => 1 [hp2] => 0 [siz] => ) Array ( [id] => 119 [pid] => 4 [typ] => pro [mdm] => img [fnm] => 77-entree_ruimte-3.jpg [tit_nl] => [tit_en] => [txt_nl] => [txt_en] => [r] => 1.33333 [url] => [pub_nl] => 1 [pub_en] => 1 [seq] => 3 [hp] => 1 [hp2] => 0 [siz] => ) Array ( [id] => 117 [pid] => 4 [typ] => pro [mdm] => img [fnm] => 7 kantine_ovzicht_CROP 2.jpg [tit_nl] => [tit_en] => [txt_nl] => [txt_en] => [r] => 1.33333 [url] => [pub_nl] => 1 [pub_en] => 1 [seq] => 4 [hp] => 1 [hp2] => 0 [siz] => ) Array ( [id] => 115 [pid] => 4 [typ] => pro [mdm] => img [fnm] => 99-entree_recht-2.jpg [tit_nl] => [tit_en] => [txt_nl] => [txt_en] => [r] => 1.33333 [url] => [pub_nl] => 1 [pub_en] => 1 [seq] => 5 [hp] => 1 [hp2] => 0 [siz] => ) Array ( [id] => 116 [pid] => 4 [typ] => pro [mdm] => img [fnm] => 88-entree_ruimte_dicht-2.jpg [tit_nl] => [tit_en] => [txt_nl] => [txt_en] => [r] => 1.33333 [url] => [pub_nl] => 1 [pub_en] => 1 [seq] => 6 [hp] => 1 [hp2] => 0 [siz] => ) Array ( [id] => 135 [pid] => 4 [typ] => pro [mdm] => img [fnm] => RTV03.jpg [tit_nl] => [tit_en] => [txt_nl] => [txt_en] => [r] => 1.33333 [url] => [pub_nl] => 1 [pub_en] => 1 [seq] => 7 [hp] => 1 [hp2] => 0 [siz] => ) Array ( [id] => 205 [pid] => 4 [typ] => pro [mdm] => img [fnm] => RTV05.jpg [tit_nl] => Materiaal wandinvulling [tit_en] => [txt_nl] => [txt_en] => [r] => 1.33333 [url] => [pub_nl] => 1 [pub_en] => 1 [seq] => 8 [hp] => 1 [hp2] => 0 [siz] => ) Array ( [id] => 134 [pid] => 4 [typ] => pro [mdm] => img [fnm] => RTV_DIA01.jpg [tit_nl] => Perspectief [tit_en] => [txt_nl] => [txt_en] => [r] => 1.33333 [url] => [pub_nl] => 1 [pub_en] => 1 [seq] => 9 [hp] => 1 [hp2] => 0 [siz] => ) Array ( [id] => 1717 [pid] => 4 [typ] => pro [mdm] => txt [fnm] => [tit_nl] => RTV Rijnmond [tit_en] => [txt_nl] => Verdeeld over drie vloerniveau’s worden respectievelijk het entreegebied met ontvangstbalie, de zitplek, de keuken met kantine en de kantoorruimte voor RTV Rijnmond ingevuld. Deze plekken zijn voorzien van een uniforme vloerafwerking en zijn als zodanig verbonden en herkenbaar. Het kantoorconcept voor de derde verdieping sluit optimaal aan bij de eigenschappen van de organisatie en het gebouw. Door in dialoog met de opdrachtgever te specificeren welke kwaliteiten van belang zijn voor de uiteenlopende werkplekken is het mogelijk geworden een ruimte te maken waar de kwaliteiten van het open kantoor en het cellenkantoor worden gecombineerd. Door transparantie, geluidsabsorptie en -isolatie in wanden en meubels te regisseren worden interactie en ontmoeting bevorderd en worden akoestiek en privacy beheerst. [txt_en] => [r] => [url] => [pub_nl] => 1 [pub_en] => 0 [seq] => 14 [hp] => 0 [hp2] => 0 [siz] => ) RTV RIJNMOND
DOEPELSTRIJKERS IS AN INTERDISCIPLINARY DESIGN STUDIO FOR INTERIOR, ARCHITECTURE AND URBAN PROJECTS. The beauty of our profession is the ability to respond to the specifics of a place and culture. To dive deep into local conditions and challenges and find tailor-made design solutions.

RTV RIJNMOND

ROTTERDAM, THE NETHERLANDS

RTV Rijnmond will establish it’s new office in the Lloyd district of Rotterdam. Divided over three levels, the entrance area with reception, the seating area, the kitchen with canteen and the office area, are all layed out for RTV Rijnmond. These areas all have a uniform floor finish and are, in this way, associated and recognizable.

The office concept for the third floor responds to the organisation of the office and the building in very specific way. Through intensive dialogue with the client, the qualities for the divergent workplaces became apparent. The result is a space where the qualities of an open office and the cell office are combined. By directing the transparency, sound absorption and sound isolation in walls and furniture, interaction and encounter is stimulated and acoustics and privacy moderated.
client
RTV Rijnmond
location
Rotterdam, the Netherlands
program
3.600 m2 office, interiorconcept, reception, canteen, development of partition walls, finishes and interior design
status
realised 2007
design
Eline Strijkers with Jan Geert de Bruin, Annemarie Boot, Joyce de Grauw i.c.w. with MEI Architects and Urban Planners, Rotterdam
photography
Teo Krijgsman
PUBLICATIONS
Related projects